Campingfoto Campingfoto
Campingfoto Campingfoto
 

Sfeervolle familiecamping met 4,5 Ster (ANWB/ADAC)

In het hoofdgebouw, bij de entree van de camping, vindt u de receptie, de wasserette, de recreatieruimte, de broodjeskiosk en het restaurantje. (De openingstijden worden aangepast aan de bezetting.) De camping is verdeeld in kampeerveldjes, uiteraard voorzien van een goede afwatering en een goede grasmat. Een gedeelte van de kampeerveldjes is autovrij. Het sportveld is ook hondvrij.

Voorzieningen

Op de camping is een grote variatie aan speeltoestellen. De ruime campingplaatsen hebben een elektrische aansluiting van 10 ampère. (m.u.v. het sportveld, daar is 4 ampère.) Een groot aantal plaatsen heeft een aansluiting op CAI en/of water en afvoer. Op de gehele camping is gratis draadloze internet. (Kijk op de plattegrond voor meer informatie.)

Kamperen bij de manege.

Naast de reguliere camping is er ook een kampeerveldje achter de manege met 4 kampeerplaatsen. Deze plaatsen zijn voorzien van elektra. De tarieven voor het kamperen bij de manege bedragen 60% van de normale campingtarieven. (Dus 40% korting.) Er is een sanitair unit aanwezig met wc en wastafel (koud water). De overige sanitaire voorzieningen op de camping kunnen gratis gebruikt worden.

 

 

 

 

email

Aanbieding

Het laatste nieuws