Manege Manege
Manege Manege
 

Als ruiter of menner is het heerlijk om met een paard in de vrije natuur te rijden. Dwalen door de bossen, over heidevelden, langs vennen, zandverstuivingen en landgoederen. Genieten van de frisse lucht, de omgeving en het landschap. Het gevoel van vrijheid. En waar kunt u zo’n heerlijke vakantie met paard nou beter doorbrengen dan bij de manege van vakantieoord De Bronzen Emmer?

Naast het vakantieoord ligt de manege, met een grote overdekte rijhal (30 x 40) en een buitenbak (20 x 60). De rijhal heeft twee open zijwanden wat een fraai uitzicht geeft over de weide. Er is een poetsruimte en een afspuitplaats.

De manege staat aan de rand van het bos en heeft een directe aansluiting op de ruiterpaden van Drenthe. Drenthe heeft het grootste ruiterpadennetwerk van Nederland. Maar liefst 850 kilometer aan ruiter- en menpaden. De ruiter- en menroutes staan op overzichtelijke kaarten, maar zijn ook digitaal beschikbaar.

Hoe werkt het?

In de manege zijn 12 boxen en er is weidegang. Bij het huren van een box of weidegang, kunt u vrij gebruik maken van de rijhal en hindernismateriaal. Ook heeft u ook de beschikking over een afgesloten zadelkast. Met eigen paard of pony kunt u kosteloos aansluiten bij een georganiseerde buitenrit.

Tarieven

De tarieven voor weidegang en stalling zijn:
Weidegang € 10,50 per dag € 63,- per week
Gewone box, inclusief dagdeel weidegang: € 13,00 per dag € 78,- per week
Grote box, inclusief dagdeel weidegang: € 16,00 per dag € 96,- per week

Aanbieding!: Bij het reserveren van een box voor de periode van 2 weken of langer, ontvangt u 10% korting.
Bovenstaande tarieven zijn exclusief vlas, hooi, voer, verzorging, uitmesten en dergelijke. In het hoogseizoen kan een box alleen per week worden gereserveerd. De stalling dient samen met een borg van € 50,- bij aankomst te worden voldaan. Overige kosten kunnen bij vertrek worden betaald.

Ook is het nu mogelijk om een annuleringsverzekering voor uw paard af te sluiten. U kunt dit bij het reserveren doorgeven.

Het reserveren van een box en/of weidegang kan uitsluitend telefonisch of per e-mail via de receptie van Vakantieoord De Bronzen Emmer! (tel: 0591-371543 of info@bronzenemmer.nl)

Kamperen vlakbij uw paard of pony

Naast de reguliere camping is er ook een kampeerveldje achter de manege met 4 kampeerplaatsen.
Deze plaatsen zijn voorzien van elektra. De tarieven voor het kamperen bij de manege bedragen 60% van de normale campingtarieven. (Dus 40% korting.) Er is een sanitair unit aanwezig met wc en wastafel (koud water). De overige sanitaire voorzieningen op de camping kunnen gratis gebruikt worden.


Manege Manege Manege
email

Aanbieding

Het laatste nieuws