Zwembad Restaurant
Tennisbaan Hertenweide
 

Zwembad

Voor een camping of bungalowpark met zwembad bent u bij ons aan het juiste adres. Het overdekte zwembad, 10 bij 20 meter, heeft een watertemperatuur van 28 °C. Het peuterbadje heeft een hogere watertemperatuur. Beide baden zijn geopend van eind april t/m de herfstvakantie. Het eerste uurtje van 9.00 tot 10.00 uur is een "Seniorenuurtje". Bij mooi weer kunnen de glazen schuifpuien van het overdekte zwembad open en ligt de zonneweide er uitnodigend bij.

Sauna/Zonnebank

De sauna en de zonnebank zijn ondergebracht in de Finse bungalow naast het zwembad.
U kunt deze ruimte als gezin, of als groep helemaal privé gebruiken.

Restaurantje

In het hoofdgebouw, voorop de camping, vindt u ons restaurantje. Hier staat de koffie klaar en kunt u genieten van heerlijke maaltijden. Er is een uitgebreide kaart, maar afhalen is ook mogelijk. Op ons terras kunt u genieten van een drankje of een heerlijke sorbet. Er zijn ook diverse mogelijkheden voor familiefeestjes, personeelsuitjes en buffetten.
(De openingstijden van het restaurantje worden aangepast aan de bezetting.)

En verder...

Daarnaast vindt u op het park nog een broodjeskiosk, groot sportveld, beach-volleybalveld, all-weather tennisbaan, Jeu de Boules baan, trampoline, zandverstuiving, diverse speelveldjes, hertenweide, autowasplaats, internetmogelijkheid, fietsverhuur en een recreatieruimte. In de recreatieruimte staan diverse spelen zoals een tafeltennistafel, voetbalspel, dartbord, air hockey spel en een grootbeeldscherm voor video, tv en grote sportevenementen.


Sanitair Beachvolleybal Trampoline
Speeltuin Kleuterbad Peuterbad
email

Aanbieding

Het laatste nieuws