Manege de Bronzen Emmer

Manege de Bronzen Emmer tekstAls ruiter of menner is het heerlijk om met een paard in de vrije natuur te rijden. Dwalen door de bossen, over heidevelden, langs vennen, zandverstuivingen en landgoederen. Genieten van de frisse lucht, de omgeving en het landschap. Het gevoel van vrijheid. En waar kan je zo’n heerlijke vakantie met paard nou beter doorbrengen dan bij de manege van vakantieoord De Bronzen Emmer?

Naast het vakantieoord ligt de manege, met een grote overdekte rijhal (30 x 40) en een buitenbak (20 x 60). De rijhal heeft twee open zijwanden wat een fraai uitzicht geeft over de weide. Er is een poetsruimte en een afspuitplaats.

De manege staat aan de rand van het bos en heeft een directe aansluiting op de ruiterpaden van Drenthe. 

Informatie

Informatie

In de manege zijn 12 boxen en er is weidegang. Bij het huren van een box of weidegang, kan vrij gebruik worden gemaakt van de rijhal en hindernismateriaal. Ook zijn er afgesloten zadelkasten. Met eigen paard of pony kan kosteloos aansluiten worden bij een georganiseerde buitenrit.

 

Foto's

Tarieven Stalling

Tarieven 2022

Tarieven voor paardenstalling en weidegang          per dag          per week
Weidegang € 11,50 € 69, -
Gewone box, inclusief dagdeel weidegang € 14,50 € 87, -
Grote box, inclusief dagdeel weidegang € 17,50 € 105, -

Aanbieding!: Bij het reserveren van een box voor de periode van 2 weken of langer = 10% korting.

Bovenstaande tarieven zijn exclusief vlas, hooi, voer, verzorging, uitmesten en dergelijke.
In het hoogseizoen kan een box alleen per week worden gereserveerd. De stalling dient samen met een borg van € 50,- bij aankomst te worden voldaan. Overige kosten kunnen bij vertrek worden betaald.

Het is mogelijk om een annuleringsverzekering voor het paard af te sluiten. Graag doorgeven bij het reserveren.
Het reserveren van een box en/of weidegang kan uitsluitend telefonisch of per e-mail via de receptie van Vakantieoord De Bronzen Emmer! (tel: 0591-371543 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

 

Tarieven Rijlessen/Buitenritten

Tarieven 2022

Geen eigen paard of pony? Geen probleem, neem dan rijlessen op één van de manegepaarden of pony’s. Dit geldt zowel voor beginnende als gevorderde ruiters. De rijlessen worden uitsluitend gegeven door gediplomeerde instructrices in kleine groepjes, zodat iedere ruiter zoveel mogelijk aandacht krijgt. Er worden zowel dressuurlessen als springlessen gegeven.

De georganiseerde buitenritten zijn voor gevorderde ruiters. Voor de buitenritten maken wij graag gebruik van het bos en de prachtige omliggende natuurgebieden.

Let op! Buiten de meivakantie (30 april t/m 9 mei), Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie (15/07 t/m 21/08) worden er geen lessen en/of buitenritten gegeven! (Eventueel op aanvraag, bij minimaal 3 personen.)

 

Rijles of buitenrit        Per uur     Eigen pony/paard10 rittenkaart
6 t/m 11 jaar € 12,50 € 10,50 € 112,50
12 t/m 17 jaar € 14,50 € 13,50 € 130,50
vanaf 18 jaar € 16,50 € 15,50 € 148,50

  

• Prijswijzigingen onder voorbehoud.
• Prijzen gelden niet voor privélessen.
• Het dragen van een cap is altijd en voor alle leeftijden verplicht.
• Het rijden is geheel voor eigen risico.
• Afmeldingen dienen binnen 24 uur gedaan te worden, anders wordt de les doorberekend.

 

 
  • Omgeving 1
  • Omgeving 2
  • Omgeving 3
  • Omgeving 4
  • Omgeving 5
  • Omgeving 6
  • Omgeving 7
  • Omgeving 8
  • Omgeving 9